Sletning af regnskab og bruger
Hvis du ikke længere ønsker at bruge Xena og gerne vil slette dine regnskaber og din bruger, følger her en vejledning om, hvordan du gør det
BemÊrk: Hvis du blot Þnsker at skifte til standard Xena abonnement og stadig vil have adgang til dine bogfÞrte posteringer, kan du afinstallere alle betalbare apps via Xena App store. Med standard Xena abonnement har du fortsat adgang til dine data til en mÄnedlig pris pr. bruger. Prisen kan ses via menuen OpsÊtning > Virksomhed > Abonnement.
Hvis du alligevel vil slette din bruger og regnskaber, sÄ fÞlg denne vejledning. BemÊrk, at Xena supporten ikke sletter data af sikkerhedsmÊssige Ärsager, sÄ du er selv ansvarlig for at slette dine oplysninger.
Â
Slette et regnskab
Step 1: Generer sikkerhedskopien
- Ă bn menuen OpsĂŠtning > Virksomhed > Abonnement
- I den nederste sektion Äbner du vejledningen til at opsige dit abonnement
- Tryk pÄ knappen 'Generer sikkerhedskopi'
- Luk info-boksen der vises

Â
Step 2: Download sikkerhedskopien
- à bn dine brugernotifikationer ved at trykke pÄ profil-ikonet Þverst til hÞjre og vÊlg 'Notifikationer'
- NÄr sikkerhedskopien er genereret, vil der automatisk tilfÞjes en linje med dags dato og teksten 'Export finished'
- Tryk pÄ beskrivelsen i denne linje
-  I dialogen der vises trykker du pÄ knappen 'Hent'
Dette vil downloade en zip-komprimeret fil til din lokale harddisk, som indeholder alle data fra dit regnskab, inklusive posteringer og bilag.

Â
Step 3:Â Slet regnskabet
NÄr sikkerhedskopien er downloadet til din lokale harddisk, kan du slette regnskabet:
- Ă bn igen menuen OpsĂŠtning > Virksomhed > Abonnement
- I den nederste sektion Äbner du vejledningen til at opsige dit abonnement.
- Tryk pÄ knappen 'Slet regnskab'
- Af sikkerhedsmÊssige Ärsager skal du skrive dit regnskabs nÞjagtige navn
- Marker at du vil slette regnskabet, og tryk pÄ knappen 'Slet regnskabet'
OBS: Hvis du ikke har andre regnskaber oprettet, vil der herefter vises en dialog til oprettelse af et nyt regnskab. Tryk pÄ Annuller.

Â
Â
Slette din bruger
NÄr dine regnskaber er slettet, kan du slutte af med at slette din bruger.
- Tryk pÄ profil-ikonet Þverst til hÞjre, og vÊlg 'Min profil'
- I boksen 'Rediger bruger' trykker du pÄ knappen 'Slet'
- BekrĂŠft at du vil slette din bruger - dette kan IKKE fortrydes
- Tryk pÄ knappen 'Slet'

Â
Du har nu slettet bÄde dine regnskaber og din bruger i Xena. Vi takker for nu og hÄber at se dig igen en anden gang. Du kan altid oprette dig igen med samme e-mail, hvis du Þnsker det.
- Opdateret

