Gå til indhold

Hvad kan vi hjælpe med?

Oversigt

Brug af Xena Appstore

Vi får flere og flere apps og integrationer i Xena. Læs her hvordan du finder dem du har brug for, og installerer dem.

Xena Appstore

Når du er logget ind i Xena, vælger du i menuen Apps > Appstore. I vores Appstore kan du se alle de apps og integrationer du kan installere i dit regnskab.

LÆS MERE: Apps og integrationer i Xena samt EG Apps.

Nogle apps og integrationer er gratis, andre koster et månedligt beløb pr. regnskab og/eller bruger. Dette fremgår af detaljerne om hver app.

Øverst kan du vælge en kategori, for kun at se et bestemt udvalg af apps.

Installer en app eller integration

Sådan installerer du en app eller en integration:

1. Tryk på knappen "Installer nu" ud for den app du vil installere
  2. Vælg hvilke brugere der skal have adgang til appen
  3. Læs og accepter brugsvilkår og betingelser for appen
  4. Tryk på knappen "Tilføj"

Du skal have rollen administrator, for at kunne installere apps og integrationer i et regnskab. Nogle apps kræver, at andre apps eller integrationer allerede er installeret, før de kan fungere. I så tilfælde vil dette stå inde under detaljerne om appen.

Betalingen for tilføjede apps bliver trukket automatisk via det betalingskort, du har tilføjet til dit abonnement. Den tilhørende faktura bliver sendt til dit Xena-regnskab, du finder den via menuen Finans > Notifikationer.

Gå til Opsætning > Virksomhed > Abonnement for at se et overblik over din samlede Xena-regning, inkl. betalinger til installerede apps.

Administrer en app eller integration

For hver app eller integration der er installeret i regnskabet, kan du styre, hvem der har adgang til den. Gå til Apps > Appstore og sæt kryds i indstillingen "Vis kun installerede apps". Listen viser nu kun de apps og integrationer, som er installeret i regnskabet.

Tryk på en app for at se hvem der har adgang til appen, eller for at fjerne den fra dit regnskab.

Bemærk: selvom appen fjernes fra regnskabet, beholdes de relaterede data stadig i regnskabet. Så hvis du senere geninstallerer appen, vil alle de relaterede data igen være tilgængelige.

Opsætning i eksterne systemer

Nogle integrationer og apps kræver, at du allerede har en konto eller et login til det system som appen eller integrationen er tilknyttet. Læs omhyggeligt detaljerne om appen, for at gennemføre opsætningen korrekt. Kontakt leverandøren af appen, hvis du har brug for hjælp.

En app eller integration kan også have andre indstillinger, end dem som vises i Appstore, fx i dens eget menupunkt eller lignende. Kontakt leverandøren af appen for at få hjælp.

Mangler vi noget?

Hvis du synes der mangler en app eller integration i vores Appstore, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os via chat eller e-mail.

Opdateret